Profesionalno brašno za kruh i focacce 1 kg Petra
6,40€
Na tržište stavlja: Nikas d.o.o., Jurdani
Proizvođač: Molino Quaglia, Via Roma, 38A, 35040 Vighizzolo D’este PD, Italija
Zemlja porijekla: Italija
Profesionalno talijansko brašno za kruh i focacce. Bez aditiva.
Preporuča se kod pripreme pizze, focaccie, krekera i dizanog tijesta. Pažljivo mljeveno brašno dobiva se iz kamenog mlina kako bi se sačuvale prirodne arome i nutrijenti. Sadrži vlakna, enzime i minerale, bez mikotoksina, pesticida i konzervansa. Može upiti do 10 puta više tekućine u odnosu na gramažu, bolje se održava na višim i nižim temperaturama te je lakše probavljivo od rafiniranog brašna.
Karakteristike: Brašno tip 1; Udio proteina 13-14%; Hidratacija 59-64%; Maksimalna vlaga: 15,5%.
Sastojci: Meko (glatko) PŠENIČNO brašno tip ‘1’. Može sadržavati tragove SOJE i GORUŠICE. Alergeni su označeni velikim slovima.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu
Povezani proizvodi
Dodaci prehrani