Poštovani kupci,

Molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete korištenja naše internet trgovine navedene u nastavku.

Ovdje se nalazi skup uvjeta i pravila kojima se kod korištenja  internet trgovine uberiovo.hr utvrđuju međusobni odnosi između Vas kao kupca i tvrtke Uberi ovo j.d.o.o. kao prodavatelja.

 

Kako postati korisnik internet trgovine?
Korisnici mogu biti sve pravne i fizičke osobe. Kupovati se može kao registrirani korisnik. Korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste pravovremeno ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

Opći uvjeti poslovanja

Uberi ovo j.d.o.o. se obvezuje na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Uberi ovo j.d.o.o. se obvezuje  na zaštitu podataka kupaca te će ih koristiti samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svom korisničkom računu i svojim podacima te promijeniti opće podatke i pristupnu lozinku.

Uberi ovo j.d.o.o. obvezuje se na isporuku robe u skladu sa zahtjevom kupca prema trgovini, a sukladno podacima koje je kupac naveo u svojem korisničkom računu ili prilikom naručivanja proizvoda.

Uberi ovo j.d.o.o. zadržava pravo vraćanja naručene robe u promet u slučaju da kupac u trenutku dostave nije na dogovorenoj adresi, a radi se o robi koja se plaća pouzećem. Ukoliko je roba već plaćena, s kupcem dogovara se novi termin isporuke. U slučaju nemogućnosti isporuke traženih proizvoda, tvrtka Uberi ovo  j.d.o.o. obvezna je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) u roku od 7 dana koja je iste položila na račun tvrtke u svrhu kupnje spornih proizvoda.
Ukoliko utvrdi da dostavljena roba ne udovoljava opisu iz ponude, kupac ima pravo na nepreuzimanje takve robe. U tom slučaju, može od prodavatelja zahtijevati povrat novca. Naknadni povrat robe nije moguć .

Uberi ovo j.d.o.o. u svakom trenutku zadržava pravo mijenjanja i ažuriranja stranice, kao i pravo na izmjene i dopune uvjeta korištenja.

Korištenje kolačića

Na internet stranicama naše trgovine primjenjujemo kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja internetskih stranica naše trgovine. Nastavkom korištenja uberiovo.hr  internet stranica pristajete na primjenu kolačića.

Kolačići na internet stranicama naše trgovine koriste se za prijavljivanje korisnika u sustav naše trgovine  i spremanje odabranih proizvoda u košaricu.