7,43

7,43€

Organica vita, obrt za proizvodnju, vl. Maja Lazić

Ovaj ukusan i zdrav maslac napravljen je od mljevene jezgre lješnjaka. Lješnjak je odličan izvor nezasićenih masnih kiselina, minerala i vitamina. Bogat je mineralima magnezija, cinka, željeza i bakra, te vitaminima E i B. Maslac od lješnjaka je zdrava energetska namirnica koja se može izvrsno kombinirati s medom ili čokoladom u pripremi različitih slastica.

Opis

Ima li nešto bolje od lješnjaka? Organski namaz od lješnjaka 250g ima okus na koji nitko ne ostaje ravnodušan!

Proizveden je od čiste jezgre lješnjaka iz organskog uzgoja. Lješnjaci su pažljivo mljeveni u pastu zadržavajući sve dobrobiti lješnjaka, a tekstura omogućuje jednostavnu primjenu u pripremi raznovrsnih jela.

Može se jednostavno kombinirati s medom ili kakaom u pripremi različitih slastica. Ovaj kaloričan namaz odlično se slaže u kombinacijama s voćem, s kakaom ili medom. Idealna je namirnica za sve koji su fizički aktivni jer je dobar izvor proteina i bogat kalorijama, a lako primjenjiv u svakodnevnoj kuhinji. Djeca ga obožavaju u pahuljicama, grisu ili jednostavno na kruhu.

Sastav: 100 % organski lješnjak
Neto težina: 250g
Napomena: Čuvati na sobnoj temperaturi.

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g

Energija 2848,24 kJ/688,13 kcal
Masti 61,05 g
– zasićene masne kis.   4,53 g
Ugljikohidrati 19,39 g
– od kojih šećeri   15,51 g
Bjelančevine 15,28 g
Sol 0,26 g

* Odvajanje ulja na površini je normalna pojava. Prije upotrebe maslac je potrebno dobro promiješati kako bi se postigla kremasta struktura. Najlakše je to napraviti nožem.