4,71

Mljekara Marina, PG Bistrović d.o.o., Gornje Vratno

Samostalnom obradom i proizvodnjom različitih kultura na nešto više od 75 hektara zemljišta, svakodnevno se priprema svježa hrana potrebna za kvalitetnu ishranu krava. Nakon mužnje mlijeko se cisternom prevozi do mljekare na daljnju preradu. Budući da su farma i mljekara udaljene 200 metara, Bistrovići imaju najkraći transport mlijeka u Hrvatskoj, potrebno je svega nekoliko minuta od mužnje do prerade. Također, to je jedina mljekara u Hrvatskoj koja proizvodi i prerađuje isključivo mlijeko sa vlastite farme. Proizvodnja mlijeka i ostalih mliječnih proizvoda odvija se u kontroliranim uvjetima primjenom HACCP sustava tj. sustava samokontrole.

Kvalitetna ishrana krava, mlijeko ekstra kvalitete, kratak transport i kontrolirani uvjeti prerade najbitniji su faktori koji omogućuju uvijek svježe i kvalitetne proizvode na Vašem stolu, potpuno prirodne proizvode bez konzervansa.

Maslac je u potpunosti prirodan proizvod, zlatno žute boje, karakterističnog mirisa, blagog okusa, ujednačene čvrsto mazive konzistencije, dobiven bućkanjem vrhnja. Bogat je izvor mliječne masti, sadrži čak 82 gr mliječne masti u 100 gr proizvoda, što ga čini odličnim izvorom energije, osobito kod pojačanih fizičkih i intelektualnih napora.