8.50kn

Mljekara Marina, PG Bistrović d.o.o., Gornje Vratno

Samostalnom obradom i proizvodnjom različitih kultura na nešto više od 75 hektara zemljišta, svakodnevno se priprema svježa hrana potrebna za kvalitetnu ishranu krava. Nakon mužnje mlijeko se cisternom prevozi do mljekare na daljnju preradu. Budući da su farma i mljekara udaljene 200 metara, Bistrovići imaju najkraći transport mlijeka u Hrvatskoj, potrebno je svega nekoliko minuta od mužnje do prerade. Također, to je jedina mljekara u Hrvatskoj koja proizvodi i prerađuje isključivo mlijeko sa vlastite farme. Proizvodnja mlijeka i ostalih mliječnih proizvoda odvija se u kontroliranim uvjetima primjenom HACCP sustava tj. sustava samokontrole.

Kvalitetna ishrana krava, mlijeko ekstra kvalitete, kratak transport i kontrolirani uvjeti prerade najbitniji su faktori koji omogućuju uvijek svježe i kvalitetne proizvode na Vašem stolu, potpuno prirodne proizvode bez konzervansa.

Postupkom separacije višak mliječne masti oduzima se iz mlijeka, pasterizira se i dobije se slatko vrhnje. Slatko vrhnje zasijava se dobrim bakterijama koje kroz postupak fermentacije proizvode kiselo vrhnje. Kiselo vrhnje Mljekare Marina karakterističnog je mirisa, blago kiselkastog okusa te ujednačene konzistencije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Domaće kiselo vrhnje 200 g Bistrović (dostupno samo za Rijeku i okolicu)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *