14.00kn

Stavlja na tržište: Nutty factory d.o.o.,  Zagreb

Sastojci: bademi, kikiriki, suhe marelice, datulje i kikiriki maslac.

BARica je zdrav međuobrok načinjen od hranjivih orašastih plodova i kikiriki maslaca, bez dodanog šećera, bez aditiva i s domaćim medom.

 

Ova najnovija Nutty by Maja pločica objedinila je brendove Chiarin tanjurić i Nutty by Maja – prirodni & zdravi snack   ❤️
Ova verzija je primarno prilagođena djeci, i teksturom i sastavom i okusom, ali ne moramo vam ni govoriti da je jednako dobra i za odrasle 🤭
Osnova Original Barice je kikiriki i med, a u verziji “Chiarin tanjurić” med su zamijenile datulje, a kikiriki je dodatno usitnjen!
1. Zašto kikiriki? KIKIRIKI je mahunarka koja sadrži oko 15% ugljikohidrata, 70% masti i 15% proteina što ju čini kaloričnom namirnicom. To je posebno bitno radi dječjeg rasta i razvoja, a i bolje će ih zasititi od niskokalorične namirnice.
2. Zašto datulje? DATULJE su tropsko voće, po sastavu preko 95% ugljikohidrati, te manji dio mast i proteini. Od ostalih nutrijenata sadrže dijetalna vlakna zahvaljujući kojima imaju značajno niži glikemijski indeks od konzumnog šećera te kalij i magnezij koji su važni elektroliti za naš organizam.
Osim ova dva fenomenalna sastojka, u njoj se još nalaze bademi i suhe marelice.
PS. sve Barice su nositelji certifikata Živjeti zdravo 🤭❤️