159.00kn

Luminus Mod d.o.o., Zagreb

Tvrtka Luminus Mod osnovana je sa ciljem osmišljavanja i proizvodnje dodataka prehrani kao i pronalaska najkvalitetnijih namirnica za zdrav i uravnotežen život. Cilj im je unaprijediti kvalitetu i zdrav način života te pružiti pomoć svima koji žele poboljšati svoje zdravlje što i promoviraju kroz slogan branda Hug Your Life, odnosno Zagrli Svoj Život. PROIZVODNJA SE VRŠI U HRVATSKOJ POD STROGO KONTROLIRANIM I CERTIFICIRANIM UVJETIMA PRATEĆI HACCP I ISO STANDARDE.

Naziv proizvoda: GREEN COFFEE & L-CARNITINE, kapsule, dodatak prehrani

Neto količina: 60 kapsula po 500mg (=30 g)

Proizvod Green Coffee L-Carnitine izrađen je od najkvalitetnijih zrna zelene kave (ekstrakt) sa iznadprosječnim udjelom klorogenične kiseline (minimalno 50%).

Osim 350 mg čistog ekstrakta zelena kave, u jednoj kapsuli nalazi se i 150 mg L-Carnitina koji djeluje kao nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije.

Sinergijsko djelovanje Green Coffee & L-Carnitina uz redovitu tjelesnu aktivnost i odgovarajuću prehranu mogu osigurati vidljive rezultate u oblikovanju tijela.

Sastojci: ekstrakt zrna zelene kave (Coffea arabica), L-karnitin-L-tartrat, hidroksipropil metil celuloza (kapsula), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, bojilo: titanov dioksid.

Suhi standardizirani ekstrakt zrna zelene kave s najmanje 50% ukupne klorogenične kiseline.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Green Coffee & L-Carnitine kapsule 60×500 mg Hug Your Life”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *